websitezzp

Als zzp’er wil je natuurlijk dat jouw website of dienst goed gevonden wordt door klanten. Daar kan ik je bij helpen! Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat de valkuilen zijn en waar je op moet letten. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden voor je website

Persoonlijk advies

Heb je een website als zzp’er of mkb? Dan kan ik persoonlijk advies geven om je website en vooral de teksten te verbeteren. Ook kan ik je advies geven over social media. Samen kijken we naar een manier om meer bekendheid te creëren en geef ik je nuttige tips die je gemakkelijk kan toepassen.

Schrijven van webteksten

Je website regelmatig updaten is ontzettend belangrijk om hoger in zoekmachines te komen. Daarom heb je blogberichten, nieuwsberichten en andere webteksten nodig. Het is ook noodzakelijk om bij het schrijven van deze teksten rekening te houden met SEO (Search engine optimalisation). Je kunt dit soort teksten door mij laten schrijven. Ik lever kwaliteit en zorg ervoor dat de teksten geschikt zijn voor zoekmachines.

Redigeren

Heb je reeds een website met content, maar weet je niet zeker of de inhoud van je website goed is? Dan kun je me inhuren als redactrice. Ik zal je webteksten bekijken op stijl, spelling en natuurlijk ook op SEO, zodat de teksten goed opgepakt zullen worden door Google.

Social Media

Heb jij hulp nodig om je bedrijf meer te promoten op social media, zoals Facebook, Twitter, Instagram en YouTube? Of heb je hier misschien helemaal geen tijd voor? Dan kun je mij inschakelen om de social media voor je te laten doen. Zo zien je klanten regelmatig nieuwe updates voorbij komen en sta je vaker in de spotlight.

Complete website

Er zijn nog steeds zzp’ers zonder website. Zonde! Want een website is de beste manier om door potentiële nieuwe klanten gevonden te worden. Ik  kan je hierbij helpen. Je krijgt dan een complete website. Ik regel de layout en schrijf de teksten en zorg ervoor dat alles online komt te staan. Zo heb je nergens omkijken naar en kun jij je bezighouden met je bedrijf en doen waar je goed in bent.

Let op; het gaat hier om een simpele layout, waarbij het vooral gaat om kwalitatieve teksten, die goed opgepakt worden door de zoekmachines.

Wat kost dit?

Omdat iedere website andere aandachtspunten heeft en eigenlijk heel persoonlijk is, is het moeilijk om aan te geven wat dit gaat kosten. Neem daarom contact met me op voor meer informatie.